Gratis aangetekende verzending met Track and Trace. De verzending gaat altijd via de pakketpost van PostNL. 

We streven ernaar om nadat de betaling is ontvangen binnen 7 dagen het pakket te verzenden.

Voor custom made producten geldt een wachttijd van rond de 30 dagen. Dit wordt met u besproken. 

Verzending binnen Nederland is gratis.
Verzenden naar het buitenland brengt kosten met zich mee.

Indien het onverhoopt gebeurt dat u iets koopt waar u eigenlijk toch een andere verwachting van had, dan is ruilen of uw geld terug voor ons geen probleem. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Deborah Abigail zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze  mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Deborah Abigail geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deborahabigail.com. Indien het product in originele staat en onbeschadigd is geretourneerd, zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

  • U moet binnen 14 dagen het retour aanmelden bij info@deborahabigail.com.
  • U kunt uitsluitend het artikel binnen 14 dagen retourneren of omruilen, tenzij het artikel mankementen vertoond dat onder de garantie valt.
  • Retour adres: Hasebroekstraat 54-1, 1053 CW, Amsterdam